CJ Proline skifter navn til SCHARF i 2018

Vores elegante og eksklusive SCHARF ridehjelme er et dansk brand med et fantastisk og gedigent design og en sikkerhed helt i top, som altid lever op til de gældende sikkerhedskrav. Vores vision er at skabe et fuldendt og tidssvarende look til den kvalitetsbevidste rytter. Ridehjelmene findes i et væld af farver, lakeringer samt med utallige farver og kombinationer af Swarovski krystaller, granit samt perler. Hjelmene kan bestilles customized. Det er letvægtshjelme med super pasform og rigtig god ventilation. De har YKK spænde, 3M Scotchlite™ refleks, og COOLMAX®-for der er udtageligt og kan vaskes. Her får du ”value for money”.

NATHALIE HORSE CARE

Vores serie af plejeprodukter til heste er udviklet i et tæt samarbejde med Prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgenstein. Produkterne føres i tre forskellige serier, Daily Care, Professional Touch og Medical Care, som opfylder de største kvalitetskrav til både indhold og effekt.Alle produkter har udførlig indholdsdeklaration og er fremstillet med højest muligt indhold af økologiske råvarer.

Udvalgte produkter i serien er fremstillet med særlige hensyn til sundhed, kvalitet og miljø, og er blevet kvalitetsstemplet med det nordiske miljømærke Svanen.

Alle produkter bliver løbende kontrolleret i henhold til FEI’s dopinglister.

NATHALIE FASHION

NATHALIE FASHION er et dansk mærke af eksklusiv rytterbeklædning, som på kort tid har etableret sig på det danske marked som et stærkt brand hos den kvalitetsbevidste rytter. Serien byder på striktrøjer og ridebukser produceret i et unikt og tidsløst design med lækre og eksklusive detaljer, og altid udført i en slidstærk kvalitet. Trøjer såvel som bukser føres både til damer og herrer i en række klassiske farver, der giver et væld af kombinationsmuligheder.

Ridebukserne fra Nathalie Fashion findes i forskellige modeller og mange flotte farvekombinationer. Den innovative tekstilteknologi fra Swiss Schoeller® sikrer, at at ridebukserne aldrig falmer eller mister faconen.


Se de nyeste produkter