+(45) 22 21 74 07 info@scharf.dk

SCHARF FREEDOM gjorde

SCHARF FREEDOM gjorden er et nyere koncept udviklet med hestens anatomi for øje og tilbyder uafhængig understøttelse af ribbensmuskulaturen i begge sider, samt både de opadgående og de skrå brystmuskler. Den særlige opbygning af SCHARF FREEDOM gjorden betyder også, at hesten har fritliggende brystben, og at den yder optimal støtte og alligevel giver plads, når hesten er i bevægelse.

SCHARF FREEDOM BROCHURE

I brochuren kan du læse mere om SCHARF FREEDOM gjorden og SCHARF FREEDOM lamme pads.

De 8 FREEDOM gjorde

DRESSUR

Spring

MilitAry

WESTERN

ICELANDIC

Galop væddeløb

Stærk & modstandsdygtig

FREEDOM gjorden er den eneste gjord på markedet med integreret struktur fremstillet i ikke-deformbar syntetisk fiber. Dette materiale fungerer som en indre ”krop” uden snit, riller eller syninger. Dette gør FREEDOM gjorden umådelig stærk og næsten umulig at knække. Det syntetiske fibre tåler modstand/træk på op til 750 kg for dressur, Icelandic Waterproof og pony. FREEDOM gjorden til spring, military, væddeløb samt western tåler modstand/træk på op til 1500 kg. Den syntetiske ”krop” er beklædt med premium læder for optimal kvalitet og elegance. Waterproof gjorden er beklædt med PVC og elastotec i bedste kvalitet. Dette syntetiske fiber er brugt gennem generationer til ekstreme sports aktiviteter (klatring, skibsfortøjning, luftsport m.v.). Dette produkt er certificeret efter europæiske sikkerhedsnormer.

SCHARF FREEDOM ­gjorden er helt unik

Dens revolutionerende koncept gør den til den første gjord på markedet, der optimerer musklernes funktion. FREEDOM gjordens ekstreme fleksibilitet gør den let at folde sammen. Den fylder derfor lidt og er nemmere at transportere (have med). Freedom gjorden er et unikt produkt, hvor der er ansøgt om patent. Den er fremstillet i Europa med materiale af højeste kvalitet i overensstemmelse med EU-standarder. Dette produkt fokuserer på hestens livskvalitet, og gjordens kvalitet giver dig mulighed for at glæde dig over den i mange år fremover.

Farvemuligheder

FREEDOM gjorden i læder fåes i tre forskellige smukke standard farver;
Black, Chocolate og Havana. Icelandic Waterproof fåes i farven; Black.

HAVANA

chocolate

BLACK

Icelandic waterproof

Bevægelsesfrihed uden grænser

Uafhængig understøttelse af ribbensmuskulaturen (Intercostales) i begge sider

Uafhængig understøttelse af brystmusklerne (pectoralis) – både de opadgående og de skrå

Uafhængig understøttelse af brystmuskulaturen, når musklerne bevæger sig

Maksimal luftcirkulation

FREEDOM gjordens udformning med færre kontaktpunkter giver ­hesten bedre mulighed for at komme af med sveden i gjordlejet under arbejde. Den mindsker tillige varmeudvikling og hermed svedudvikling !

Ord fra Lone Bang, Bang Dressage

“Gennem mit arbejde som professionel dressurrytter har jeg super gode erfaringer med SCHARF Freedom dressurgjord. Første gang jeg prøvede SCHARF Freedom gjorden var på en hest, som havde været en smule låst i sit bevægelsesmønster med rytter, og samtidig også tendens til gjordkrampe. Jeg kunne virkelig mærke en forskel, da hesten var meget mere løs og slet ikke så spændt som før. Det var sjovt, at mærke den forskel på grund af en gjord. I dag bruger jeg SCHARF Freedom gjorden på rigtig mange heste, og den er fantastisk”

FREEDOM Lamme pads

SCHARF FREEDOM lamme pads kommer primært fra opdræt i Storbritannien, Sverige og Island. Alt lammeskind vi benytter til SCHARF FREEDOM pads opfylder alle EU-direktiver, og garvningen af lammeskindene sker under udstukne regler fra REACH for at passe på sundheden og vores miljø. Der benyttes ingen AZO-farvestoffer i produktionen og lammeskindene fremstår i smukke naturlige farver. Lammeskindene er organiske og let nedbrydlige.

BLACK

BROWN

MEDICAL