+(45) 22 21 74 07 info@scharf.dk

SCHARF RIDEHJELME

I SCHARF ridehjelmene kombineres sikkerhed med elegance, håndværk og et gedigent samt tidssvarende klassisk design. Vi holder det velkendte skandinaviske look, og med åbne øjne udforsker vi altid de aktuelle modetrends og ikke mindst med et vågent øje til miljøet. 

De 6 Varianter

Hjelmene kan erhverves i et stort udvalg, men kan også laves customised. Alt fra basis ridehjelme til ridehjelme med håndmalet air-brush og/eller håndpåsatte krystaller fra Preciosa og Swarovski. Kun fantasien sætter grænsen. Alt håndlavet dekoration på SCHARF hjelme udføres i Danmark.

Med Glimmer

MED LAK OG KRYSTAL

EKSEMPLER PÅ SPECIEL DESIGNET HJELME

MED DANSK FLAG

MED AMERIKANSK FLAG

FLAG I KRYSTALER

Speciel designet

Vi passer også godt på miljøet, da alt EPS-affald fra produktion kan genanvendelse i produktion. Den brugt EPS kan smeltes om til polystyren og kan bl.a. benyttes til blomsterbakker.

SCHARF ridehjelme består af tre ”linere”

Inderst mod hovedet er en ”head-liner”, denne er udskiftelig i hjelmen og er lavet af COOLMAX som transportere sveden væk fra hovedet.

Laget i midten, er en EPS liner (ekspanderet polystyren, kan vokse 40 gange sin egen størrelse). Det fælles europæiske navn er ”Airpop”. Ambitionen er at fortælle, at materialet er en intelligent og yderst smart udnyttelse af plast og luft i samme materiale. Højt luftindhold betyder, at EPS-skumplast vejer ekstremt lidt, men også at materialet er velisolerende og meget stødabsorberende. EPS er lufttæt, fugtafvisende, hygiejnisk samt kemisk inaktivt. Derudover kan det formes nøjagtigt efter yderskallen af ridehjelmen. Ved påvirkning, dvs. når man falder af og slår hovedet eller hjelmen får et andet alvorligt slag/stød, kan hjelmen gør to ting: For det første fordeler yderskallen påvirkningen over et større område. For det andet reducerer EPS-foringen stødene mod hjernen og ”skyder” påvirkningen tilbage i yderskallen. Jo større påvirkning, jo flere lag af EPS lineren vil sprænges i forbindelse med slaget. Dette kan bevirke at yderskallen flækker horisontalt og/eller vertikalt. Det vil sige, at hjelmen kan kollapse ved påvirkningen og heldigvis ikke hovedet

Hjelmen afsluttes af yderskallen, som er forarbejdet i et specielt hård plast.

Bo Høstrup, dressurrytter

”Jeg har nu i 10 år redet med hjelmen fra SCHARF. Den har dagligt styrket mig i følelsen af sikkerheden omkring mit hoved, som jeg vægter ekstremt højt. Der findes et væld af modeller og farvekombinationer, så jeg nemt kan se elegant ud til stævne eller i dagligdagen. Jeg giver hjelmen mine varmeste anbefalinger.”