Lyngdalen 2 – DK 2850 Nærum Phone: +45 22217407  Email: info@scharf.dk CVR: 27977944

Ofte stillede spørgsmål

Måske du kan finde et svar på dit spørgsmål her. Hvis ikke, så skriv endelig til os på info@scharf.dk eller ring på +45 22 21 74 07.
Hvad koster forsendelsen?

For bestillinger over 45 DKK sender vi gratis i Danmark. For bestillinger udenfor Danmark betales DKK 300 pr. forsendelse. I tilfælde af storkøb (XX kg.) tilføjes forsendelsesomkostning pr. kg. i forhold til GLS's priser.

Hvordan kan jeg betale for min vare?

Du kan bruge alle almindelige kreditkort samt bankoverførsel.

Hvor lang er expeditionstiden?

Scharf modtager din bestilling og pakker forsendelsen samme dag (i hverdage). Efterfølgende er det GLS, der sørger for at bringe pakken ud.

Hvor sikker er min information

Scharf er aldrig i besiddelse af din betalingsinformation. Det er enten Quickpay eller banken (alt efter hvilken behandlingsmetode du vælger) som sørger for sikker overførsel af din data. Scharf butikken kører på en sikker og krypteret forbindelse. Således er du helt sikker på at din data bliver behandlet på bedst tænkelig vis.

Hvor kan jeg få mere at vide?

Du finder al information om vores persondatapolitik, forsendelse, returvarer og lignende på vores kundeserviceside. Klik her.

Modtager jeg en faktura på min bestilling?

Ja, selvfølgelige udskriver vores system en faktura. Den modtager du efter gennemført køb på den email, du har registreret ved dit køb.

Send en mail

Fields marked with an * are required